Siirry sisältöön

Gulf-asema

Gulf-Asema

Gulf on ollut jo 100 vuotta polttoaine- ja öljyteknologian kehityksen kärkijoukoissa. Osana yhtiön jatkuvaa maailmanlaajuista kehitystä Gulf palaa Eurooppaan itsenäisenä vaihtoehtona suurten voiteluaineiden joukkoon.

Suomeen Gulf-voiteluaineet palasivat vuonna 2002, kun US-Parts Finn-Am Oy aloitti tuotteiden maahantuonnin. Näin Gulf palasi Suomeen yli kolmenkymmenen vuoden tauon jälkeen. Gulf-voiteluaineet täyttävät kaikki nykyaikaisen moottoriteknologian asettamat laatuvaatimukset. Tuotevalikoimaan kuuluvat henkilöauto- ja raskaan ajoneuvokaluston moottori- ja vaihteistoöljyt, veneiden ja laivojen sekä pienkoneiden- ja moottoripyörien käyttämät voiteluaineet ja autokemikaalit.

Vuonna 2008 myös Gulf-huoltamot palasivat Suomeen US-Parts Finn-Am Oy:n allekirjoitettua polttonesteiden myyntilisenssin Gulf Oil International Ltd:n kanssa. Vesivehmaalle Gulf rantautui vuonna 2017.

Polttoaineiden lisäksi löydät Routen hyllyistä laadukkaat Gulf-voiteluaineet ja autohoitotuotteet, sekä aivan upeat asusteet ja vaatteet!

Käytämme myös Routen autohuollossa Gulfin voiteluaineita!